Menu Sluiten

Siliconen Transferdruk

Maximum Image – uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

Laat je ontzorgen door Maximum Image

Textiel & merchandising in alle comfort.

Op zoek naar een partner die je volledig ontzorgt op het vlak van textiel en/of merchandising? Een partner die jouw merk helpt groeien? Of jou tijd kan besparen? Beter nog, we zorgen zelfs voor extra inkomsten.

Alles voor het perfecte imago onder één dak, handig toch?

Stuur ons een berichtje en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen! Heb je al een webshop, maar ontwikkel je graag jouw eigen merk of merchandising? Ook dan kan je perfect bij ons terecht. We zoeken het geschikte product voor jouw doelen. Vinden we het niet, dan maken we het gewoon volledig op maat. Contacteer ons team en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

It”s all about image!

87351858735185

Meer info

tags: Bedrijfskleding – Promotionele Kleding – Relatiegeschenken Sportkledij – Duurzame Bedrijfskleding – Bedrijfskleding Met Logo – 

Wenst u meer info over siliconen transferdruk kijk dan vlug op https://maximumimage.eu/ | Siliconen Transferdruk

Merchandising | Relatiegeschenken | Kleding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Siliconen transferdruk

home current over ons product groepen bedrijfskledingpromotionele kledingsportkledinggifts duurzaamheid diensten comfort oplossingcustom made referenties nieuws offerte siliconen transferdruk bedrijf shop language nederlandsenglish wat is siliconen transferdruk u heeft het misschien al meegemaakt u bestelt softshell jassen met opdruk en wat blijkt de kleur van u logo komt niet overeen met wat u gevraagd heeft. De ondergrond van de jas komt door de druk print waardoor uw logo een andere kleur krijgt. Dit fenomeen heten we in vaktermen doorbloeding. Het probleem is dat de inkt van een reguliere transfer kan gaan samensmelten met de inkt van de stof van het textiel De verscheidenheid van siliconen transferdruk In het geval van een softshell jas gaat dit om een polyester stof. Transferd.

.

Toelichting over Siliconen transferdruk

.