Menu Sluiten

Info Over Softshell Jassen Borduren

Maximum Image – uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

87351858735185

More info

tags: Bedrijfskleding – Promotionele Kleding – Relatiegeschenken Sportkledij – Duurzame Bedrijfskleding – Bedrijfskleding Met Logo – 

Wenst u meer info over info over softshell jassen borduren kijk dan vlug op https://www.maximumimage.eu | Info Over Softshell Jassen Borduren

Kleding Info Over Softshell Jassen Borduren

Softshell jassen zijn al langere tijd een populair kledingstuk voor buitenactiviteiten en werkkleding. Het is een veelzijdig en functioneel kledingstuk dat door vele bedrijven en organisaties wordt gebruikt als onderdeel van hun bedrijfskleding. Maar wat maakt deze jassen zo speciaal en waarom zou je ervoor kiezen om ze te laten borduren? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt over softshell jassen en het borduren ervan.

Wat zijn softshell jassen?

Softshell jassen zijn gemaakt van een speciaal soort materiaal dat bestaat uit verschillende lagen. De buitenste laag is doorgaans van een waterafstotend en winddicht materiaal, terwijl de binnenste laag vaak bestaat uit fleece of ander zacht en warm materiaal. Deze combinatie maakt de jas waterafstotend en ademend tegelijkertijd. Dit maakt het ideaal voor buitenactiviteiten, omdat het je beschermt tegen de elementen zonder dat je gaat zweten.

Voordelen van softshell jassen

Softshell jassen hebben vele voordelen ten opzichte van andere soorten jassen. Ten eerste zijn ze erg licht en flexibel, wat betekent dat je vrij kunt bewegen tijdens het dragen ervan. Daarnaast bieden ze bescherming tegen regen en wind, terwijl ze ook ademend zijn. Dit maakt ze perfect voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en skiën.

Een ander voordeel van softshell jassen is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en drogen snel, waardoor je ze snel weer kunt dragen. Hierdoor zijn ze ideaal voor bedrijven die hun werknemers voorzien van bedrijfskleding, omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn.

Waarom softshell jassen laten borduren

Het borduren van softshell jassen heeft vele voordelen. Ten eerste geeft het een professionele uitstraling aan het kledingstuk. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die hun logo of bedrijfsnaam op de jassen willen hebben. Door het te laten borduren, wordt het logo duurzaam aangebracht en zal het niet vervagen of loslaten na verloop van tijd.

Daarnaast biedt het borduren van softshell jassen meer mogelijkheden voor personalisatie. Naast het logo kunnen er ook namen of functies van werknemers op de jassen worden geborduurd. Dit maakt het niet alleen functioneel, maar ook persoonlijk voor de drager.

Een ander voordeel van het borduren van softshell jassen is dat het zorgt voor een betere isolatie. Door het borduursel ontstaan er kleine gaatjes in het materiaal, waardoor de lucht wordt vastgehouden en de jas beter isoleert. Dit kan vooral handig zijn tijdens koude weersomstandigheden.

Hoe wordt het borduren van softshell jassen gedaan?

Het borduren van softshell jassen gebeurt met behulp van een borduurmachine. Deze machine borduurt met een naald en draad het gewenste ontwerp op de jas. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren en steken om het ontwerp zo mooi mogelijk te maken.

De locatie van het borduursel kan variëren, afhankelijk van de wensen van de klant. Zo kan het logo bijvoorbeeld op de borst of rug worden aangebracht. Ook is het mogelijk om meerdere posities te borduren, zodat de jas volledig gepersonaliseerd kan worden.

Conclusie

In dit artikel hebben we alle informatie gegeven over softshell jassen en het laten borduren ervan. Softshell jassen zijn een functioneel en veelzijdig kledingstuk dat ideaal is voor buitenactiviteiten. Het borduren van deze jassen biedt vele voordelen, waaronder een professionele uitstraling, personalisatie en betere isolatie. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheden van het borduren van softshell jassen voor jouw bedrijf of organisatie. Voor meer informatie en het borduren van softshell jassen kun je terecht bij Maximum Image. Zij hebben jarenlange ervaring in het borduren en bedrukken van kleding en kunnen jouw softshell jassen voorzien van een prachtig borduursel.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Info over softshell jassen borduren

!–StopPubText–>.